Verantwoordelijk ondernemen?

“met nes account”

Verantwoordelijk ondernemen

Als u te weinig belasting betaalt doet u zichzelf tekort. Dan maakt u immers te weinig winst. En winst is een basisvoorwaarde voor continuïteit.
Betaalt u teveel belasting? Ook dan doet u zichzelf tekort. Dan maakt u misschien wel teveel winst. En daarover betaalt u onevenredig veel.
Met nes account streeft u naar winstoptimalisatie: zoveel winst maken dat u een redelijke hoeveelheid belasting betaalt. Redelijk vanuit de draagkracht van uw bedrijf geredeneerd. En redelijk vanuit het belang van de samenleving, die u in staat stelt te ondernemen.
Nes account helpt u daarbij. Door uw administratie zo in te richten dat u een optimale winst kunt realiseren. En door vanuit die administratie advies te geven over uw bedrijfsvoering. Met als doel om uw winst optimaal te houden, gegeven de omstandigheden. Pas dan onderneemt u verantwoordelijk.
U bent uniek. Als ondernemer, als bedrijf. Daarom voert nes account geen standaard administraties. En geen standaard adviezen. En dus geen standaard tarieven. Maar een aanbod en een tarief dat op uw bedrijf is afgestemd. Dan weet u zeker dat u verantwoordelijk onderneemt.

Maak hier een kennismakingsafspraak

 

“Education is the most powerful weapon we can use to change the world!”

Nelson Mandela.

nes account ondersteunt het werk van nes education society:
deze stichting zet zich in voor de realisatie van een ambachtsschool
annex weeshuis in Engos, Narok County, Kenia.
Door jongeren een vak te leren is de kans groter
dat zij voor een goed inkomen voor de hele familie kunnen zorgen.
De jongeren blijven daardoor in het gebied en leren hun vak weer door
aan anderen. Zo blijft ook de unieke Masai Mara-cultuur behouden.